Fotoservice

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Wij bieden een pasfotoservice. Je kunt bij ons snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al jouw officiële documenten.

Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opnamekwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast pasfoto’s kun je bij ons ook terecht voor onze gebruikelijke fotoservice. De foto’s zijn klaar terwijl je wacht!

Ga jij voor het eerst naar groep 1?

Maak dan jouw eerste schooldag in groep 1 nog leuker met de schoolbox. Hierin zitten veel gave cadeautjes, deze wil je niet missen!

Toppie’s verjaardagsbox

3 Weken voor je verjaardag kun je je eigen toppie’s verjaardagsbox vullen met speelgoed dat je uitzoekt in onze top 1 toys winkel.

Je doet ‘jouw’ cadeautjes in je eigen toppie’s verjaardagsbox. De box wordt op een vaste plek in de winkel gezet zodat je familie en vrienden de cadeautjes gemakkelijk kunnen uitzoeken.

Bovendien krijg je van ons een leuke verrassing en gratis uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest.

Baby paspoort

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en adviezen op het gebied van babyspeelgoed, en gebruik maken van speciale aanbiedingen?

Abonneer je dan op de speciale Baby Paspoort nieuwsbrief en ontvang een leuk welkomstcadeau!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Benieuwd wat we met jouw gegevens doen? Bekijk ons privacy statement.