Schoolbox

Zit je ga je naar groep 1? Vraag dan de gratis Schoolbox aan via mijnschoolbox.nl en haal deze op bij ons in de winkel. In de Schoolbox zitten heel veel gave cadeautjes. Deze wil je niet missen!

Na het bevestigen van jouw aanvraag ontvang je per e-mail een code waarmee de Schoolbox opgehaald kan worden. Het kan even duren voordat je deze e-mail ontvangt (houd ook de spambox in de gaten). Met de code uit de e-mail kom je direct naar onze winkel. Kom samen met één van je ouders; het is ook belangrijk dat je er zelf bij bent!

Nadat je de Schoolbox bij ons hebt aangevraagd, ontvang je ongeveer elke twee weken een leuke vlog van Danielle. Zij maakt vlogs speciaal voor de Schoolbox. Hierin laat ze alles zien wat te maken heeft met het eerste jaar op de basisschool en daarna. Zo geeft Danielle bijvoorbeeld tips voor je eerste schooldag en laat ze zien wat je allemaal in de schoolvakanties kunt doen.

previous arrowprevious arrow
Slide 1

Ga jij voor het eerst naar groep 1?

Maak dan jouw eerste schooldag in groep 1 nog leuker met de schoolbox. Hierin zitten veel gave cadeautjes, deze wil je niet missen!

Slide 2

Toppie’s verjaardagsbox

3 Weken voor je verjaardag kun je je eigen toppie’s verjaardagsbox vullen met speelgoed dat je uitzoekt in onze top 1 toys winkel.

Je doet ‘jouw’ cadeautjes in je eigen toppie’s verjaardagsbox. De box wordt op een vaste plek in de winkel gezet zodat je familie en vrienden de cadeautjes gemakkelijk kunnen uitzoeken.

Bovendien krijg je van ons een leuke verrassing en gratis uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest.

next arrownext arrow

Benieuwd wat we met jouw gegevens doen? Bekijk ons privacy statement.